Ергенът на bTV Виктор Стоянов е имал интимни отношения с някои от

...
Ергенът на bTV Виктор Стоянов е имал интимни отношения с някои от
Коментари Харесай

Изненада! С коя участничка е спал Виктор след Ергенът

Ергенът на bTV Виктор Стоянов е имал интимни връзки с някои от участничките след края на шоуто, само че въобще нямал желание те да прераснат в освен това. Една от тях е Благовеста Цакова, по-известна като Бонбонова. Симпатиите му към нея си проличаха още по-време на предаването, откакто тя му подари употребяваното си долни дрехи. За сериозна връзка обаче и дума не можело да става, издават осведомени, написа " Уикенд ". 

Още със старта на формата се заприказва, че Виктор е излъгал за фамилното си състояние, тъй като на някои от по-старите си фотоси носи халка. Истината е, че с някогашната му другарка Хриси Парова са си разменили пръстени, само че единствено алегорично, без да подписват формален брак. Фитнес инструктът още твърди, че атлетичната русокоска е огромната му обич и до момента друга не е съумяла да я измести от сърцето му. 

С половин уста той показа, че е влезнал в предаването единствено за пари, а не с цел да си търси гадже. Той неведнъж е намеквал, че към момента е свободен и момите в предаването не са съумели да го впечатлят задоволително. Със спряганата за победителка Виктория Капитонова с днешна дата не са дружно, само че са запазили положителни усеща един към различен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР